Olika möjligheter att stärka sitt immunförsvar


Oreganoolja och Olja från Rocka (skate liver oil)

Oreganoolja

Oreganoolja är antiseptisk, immunsträrkande, motverkar bakterier, virus, svamp och parasiter. Mer om Oreganoolja kan man läsa om på dessa ställen.

Leverolja från rocka (skate liver oil)

Leverolja från rocka innehåller skvalen (obs tillfört på ett naturligt sätt och inte genom injektion) alla omega 3 oljorna, A,E,D och K vitaminer och verkar stärkande för immunförsvaret och nervsystemet. Mer om leverolja från rocka kan man läsa om här

Tipset har Blixtnytt varit vänliga att skicka till oss


ATT STÄRKA IMMUNFÖRSVARET ÄR BÄSTA SKYDDET

Mördande propaganda försöker nu få oss att tro att det enda sättet att skydda sig mot svininfluensan är att vaccinera oss och tvätta händerna och hosta i armvecket.

Att tvätta händerna och hosta i armvecket är bra men det finns mer att göra som tråkigt nog våra myndigheter förtiger för oss.

Det finns mycket vi kan göra för att stärka upp vårt immunförsvar, att aktivt arbeta för att hålla oss friska. Den åtgärden är alltid betydelsefull inte bara nu i ”stundande svininfluensatider”. Vi poängterar att svininfluensan inte är farligare än någon annan influensa, men propagandan som nu har körts igång kan även göra den mest ståndaktige tveksam, och fås att ställa sig i vaccinationskön.

Läs mer


kolloidalt Silver

Ett alternativ att överväga kan vara kolloidalt silver, som är ett gammalt beprövat medel mot infektioner. Kolloidalt silver säljs på många ställen där man har hälsoprodukter.

Mer om kolloidalt silver kan man läsa om bland annat här


Vad kan man göra åt detta

  • Läs och tänk efter innan du vaccinerar dig.
  • Stärk ditt immunförsvar genom att äta vitaminkomplex, C- och D-vitaminer och vitlök.
  • Undvik mat av hel- och halvfabrikat samt socker eftersom det är föda för virus.
  • Tvätta och desinficera händerna ofta med vatten och sprit.
  • Ta inte folk i handen när du hälsar.
  • Undvik folksamlingar.
  • Sov tillräckligt, undvik stress och motionera.

 


Fyra tjuvars vinäger

År 1630 i Toulouse i Frankrike rövade 4 tjuvar pestoffer. Tjuvarna tillfångatogs och enligt muntlig berättelse blev de lovade att undgå straff om de berättade hur de lyckades skydda sig mot pesten. De berättade att de smorde in sig dagligen med stora mängder salvia + lite timjan + rosmarin och mycket lavendel, allt detta i vinäger. Detta är ett väl beprövat medel med antiseptisk verkan.

Ta färska örter i alkohol (tinktur) som skydd emot influensa:

50 gram salvia i ½ liter 40 – 90 %-ig ren alkohol

50 gram timjan --------------”-------------------

50 gram rosmarin ------------”-------------------

50 gram lavendel ------------”-------------------

Lägg de färska örterna i alkohol (4 skilda kärl) och tillslut med lock. Placera kärlen mörkt i rumstemperatur (ej kallt) under 10 – 14 dagar.

Filtrera sedan noga så att alla växtdelar försvinner bort. Tappa upp i kärl (ej plast) som tillsluts och förvaras mörkt och svalt. Gör likadant med alla örter var för sig.

OBS! Ta en tesked / dag av vardera blandning. (Intages max 8 veckor i sträck, gör sedan uppehåll).

Örterna kan även användas som te eller i matolja som strykes på kroppen vilket också har en skyddande effekt i influensatider.

 


Testa profylax med vitamin D och kost mot influensan

Dagens Medicin 2009-08-14

Dessa åtgärder saknar biverkningar och är ganska billiga, skriver Stig Bengmark

Läs mer