Livmoderhalscancer Gardasil & Cervarix


Mammor mot Gardasil

För några månader sedan fick jag ett reklamutskick från Sanofi Pasteur MSD där jag erbjöds Gardasil till min tonårsdotter. Reklamen innehöll felaktig information om Gardasil och beskrev till ca 75 % hur man skall utnyttja högkostnadsskyddet för att köpa vaccinet Gardasil. Min personliga uppfattning är att man godkänt ett vaccin som inte har testats ordentligt och som visat sig ha gett många biverkningar hos de flickor runtom i världen som redan vaccinerats. Jag känner att beslutet om att Gardasil skall ingå i vaccinationsprogrammet inte är tillräckligt underbyggt med tester och fakta.


Gabrielle Swank fick sitt liv förstört av Gardasil

se filmen på Youtube


En ung kvinna som fått sitt liv förstört av Gardasil
vill varna andra

Se filmen på Youtube

Injektionen lika dödlig som cancer

(NaturalNews) I förra veckan rapporterade NaturalNews om offentliga uttalanden som tillskrivs Dr Diane Harper, en forskare som arbetat med både Gardasil och Cevarix vaccinerna. Historien utspelar sig i tidningen Sunday Express , med titeln "Injektionen lika dödlig som cancer", citerat efter Dr. Harper som säger att cervical cancer vaccin möjligtvis är mer farlig än den cancer den är tänkt att förhindra. Där medgav Dr Diane Harper öppet att vaccinet inte ens kan förebygga livmoderhalscancer.

Under tiden sedan artikeln publicerades, har Sunday Express varit under obarmhärtigt angrepp av pro-pharma "vetenskapliga" journalister, läkemedelsbolag och även Dr Harper själv som nu påstår att hela historien var helt påhittad. läs mer


Flicka dog efter cancervaccination

Natalie, 14, dog bara några timmar efter att hon vaccinerats mot livmoderhalscancer. Nu utreder brittiska hälsomyndigheter om dödsfallet kan kopplas till vaccineringen.
Läs mer i Aftonbladet Läs mer i SVD

Ytterligare en drabbad flicka i Natalies skola

Ytterligare en flicka i Natalies skola som fått Cervical-injektion blev så dålig att hon fick övervakas av ambulanspersonal.

Läs mer
www.dailymail.co.uk
Artikeln genom
Googles översättningsfunktion