Marknadsföra farorna med vaccin
Nackdelar med vaccinationer

Marknadsföra farorna med vaccin

Många menar att vacciner inte har några nackdelar och att de inte heller ger några biverkningar. Det här är dock inte helt sant. Många vill att man ska vaccinera sig för att undvika sjukdomar, helt utan att tänka på konsekvenserna. Men hur kan man marknadsföra riskerna som finns med vaccinering?

Anti-vaccineringskampanjer

Det finns många saker man kan demonstrera mot på olika sätt. Det kan man även göra mot vaccinering. Varför inte köpa in praktiska stämplar där man själv kan välja sitt budskap och sedan stämpla papper, plakat, band och annat. Då kan man på ett snabbt sätt visa andra hur man ställer sig i vaccineringsfrågan.

Ta upp tidigare misslyckade vaccinationer

Ett sätt att få andra att få upp ögonen för faran med vaccinationer är genom att ta upp tidigare misslyckade sådana. När det till exempel gäller vaccinet mot svininfluensan fick många narkolepsi och resten av sina liv förstörda. Allt på grund av en spruta. Trots att många påtalade risken med innehållet i vaccinet var det många som inte lyssnade. Det finns också andra vacciner som inte har testats ordentligt innan många har fått vaccinet. I de fallen kan man inte säga vilka biverkningar vaccineringen kan ha längre fram, när de vaccinerade personerna blir äldre. Det finns alltså helt klart nackdelar med vaccinering, även om många helst inte vill låtsas om det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *